Toiminnot

Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Uusia julkaisuja)
(Viikon / kuukauden kirjaesittely)
Rivi 32: Rivi 32:
 
== [[:Luokka:Kirjaesittelyt|Viikon / kuukauden kirjaesittely]] ==
 
== [[:Luokka:Kirjaesittelyt|Viikon / kuukauden kirjaesittely]] ==
  
* Petri Piiroinen: [[Konstantinopolin yhteydessä (kirja)|'''Konstantinopolin yhteydessä''']] – Suomen ortodoksisen kirkon elämää vuodesta 1923 osana Kristuksen Suurta Kirkkoa ortodoksisessa lehdistössä -(22.11.2018)
+
* Arkkipiispa Leo / Arhijepiskoppu Leo: [[Kun sumu häviää (kirja)|'''Kun sumu häviää – Konzu sumu hälvenöü''']] Arkkipiispa Leon uusin runokirja mm. todellisista valinnoista, yksinäisestä taipaleesta, ympärillämme olevasta kauneudesta - (13.12.2018)
  
 
<!--== [[Kirkkomme Aamun Koitossa]] ==
 
<!--== [[Kirkkomme Aamun Koitossa]] ==

Versio 13. joulukuuta 2018 kello 15.35

25.6.2018

Esittelyssä / uutisia

Uusia julkaisuja

Viikon / kuukauden kirjaesittely

  • Arkkipiispa Leo / Arhijepiskoppu Leo: Kun sumu häviää – Konzu sumu hälvenöü Arkkipiispa Leon uusin runokirja mm. todellisista valinnoista, yksinäisestä taipaleesta, ympärillämme olevasta kauneudesta - (13.12.2018)


Päivän video


Itä-Suomen yliopiston teologian professori, pappismunkki Serafim Seppälän luento "Enkelten kirkko" Lappeenrannan kirkkopäivillä 29.8.2015. Kuvaus: Ortodoksi.net /
(Katso myös edellinen "Päivän video": https://youtu.be/UdvoEanFAQw)

Aiemmat videotallenteet: Ortodoksi.net-YouTube-kanava


Kirkkovuoden kierrossa

kesäkuun 25. päivä 2019

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.net Facebookissa - tämän julkisen profiilin lukeminen ei edellytä Fb:iin liittymistä
  • Ortodoksi.net Twitterissä. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: info ja loppuosa: ortodoksi.net. Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: yllapito.ortodoksinet (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).

Näillä uudelleen avatuilla sivuillamme on todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.


Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään tiistaina, kesäkuun 25. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 13 285 sivua, joista 5 268 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 4 304 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages