Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 9. syyskuuta 2017 kello 09.03 – tehnyt Hannu (keskustelu | muokkaukset)

Esittelyssä / uutisia

  • isä Jarmo: Eläväksi tekevän ristin juhlana (14.9.)
    • "Kirkon opetus ja kasvatus sisältää kutsun yhteisölliseen katumukseen, mielen muutokseen, kaikkien arvojen uudelleen arvioimiseen Kristuksessa." - "Omaisuuden kerääminen, lihalliset halut, ylpeys ja maailmallinen tahto erottavat ihmisen Jumalasta." (p. Gregorios Palamas)
  • Minean kaikki tekstit ovat nyt Ortodoksi.netin sivuilla -> Minea, kun viimeinenkin teksti (18.11.) saatiin lisättyä sivuille Valamon luostarin editoimana ja erään yksityisen henkilön välittämänä. Muita liturgisia tekstejä löytyy osiosta Liturgiset tekstit, joka löytyy myöhemminkin ylälaidan pudotusvalikosta "Ortodoksinen kirkko".

Uusia julkaisuja


Päivän video


Panihida Keiteleen Hiekassa Konevitsan luostarin evakossa kuolleiden veljestön jäsenien ja työntekijöiden hautausmaalla 11.6.2015.
Videokuvaus ja toteutus: Ortodoksi.net
(Katso myös edellinen "Päivän video": https://youtu.be/uXiA10M63J4)

Aiemmat videotallenteet: Ortodoksi.net-YouTube-kanava

Kirkkovuoden kierrossa

kesäkuun 19. päivä 2018

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.net Facebookissa - tämän julkisen profiilin lukeminen ei edellytä Fb:iin liittymistä
  • Liity Ortodoksi.netin omaan suljettuun Facebookin keskusteluryhmään: Liity siellä voi keskustella monelaisista ortodoksisista asioista. Liittyminen tapahtuu omalla nimellä ja omalla Fb-profiililla.
  • Ortodoksi.net Twitterissä. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää gmail-sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: yllapito.ortodoksinet

Uudelleen avatuilla sivuilla on todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä. Ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla edellisessä ortodoksi.net-loppuisessa osoitteessamme on edelleen ongelmia vastaanottaa viestejä.


Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään tiistaina, kesäkuun 19. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 13 031 sivua, joista 5 215 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 4 152 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages