Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 13. marraskuuta 2017 kello 11.55 – tehnyt Hannu (keskustelu | muokkaukset)

Esittelyssä / uutisia

Uusia julkaisuja

Kirkkomme Aamun Koitossa

  • Kirkkomme Aamun Koitossa osa 31: Kun omainen kuolee - artikkelin ortodoksin sairastamisesta, kuolemasta ja hautaamisesta (10.11.2017)
  • Kirkkomme Aamun Koitossa osa 30: Tulevan valtakunnan esikuva - silloisen apulasipiispa (myhemmin arkkipiispa) Paavalin opetuspuhe Mikkelin ortodoksisen Ylienkeli Mikaelin kirkon vihkiäisissä (8.11.2017)
  • Kirkkomme Aamun Koitossa osa 29: Kirkkoon liittynyt - "käännynäinen" - KP Karjalan ja koko Suomen arkkipiispa Paavalin paimenkirje kirkkoon liittyneistä (7.11.2017)
  • Kts. artikkelien porttaali

Päivän video


KS Joensuun piispa Arseni esittelee mirhallavoitelun mysteeriota.
Du kan få svenska undertexter på videon genom att välja språk: svenska.
Videoon saa ruotsinkielisen tekstityksen valitsemalla kieleksi: ruotsi.
Kuvaus, äänitys ja toteutus: Ortodoksi.net/HAP
(Katso myös edellinen "Päivän video": https://youtu.be/w1j1cz2muiI)

Aiemmat videotallenteet: Ortodoksi.net-YouTube-kanava


Kirkkovuoden kierrossa

tammikuun 21. päivä 2018

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.net Facebookissa - tämän julkisen profiilin lukeminen ei edellytä Fb:iin liittymistä
  • Liity Ortodoksi.netin omaan suljettuun Facebookin keskusteluryhmään: Liity siellä voi keskustella monelaisista ortodoksisista asioista. Liittyminen tapahtuu omalla nimellä ja omalla Fb-profiililla. Hyväksyminen ryhmään edellyttää myös, että hakija vastaa suomeksi kaikkiin kolmeen helppoon kysymykseen, jotka esitetään rekisteröitymisen yhteydessä.
  • Ortodoksi.net Twitterissä. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: info ja loppuosa: ortodoksi.net. Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: yllapito.ortodoksinet (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).

Uudelleen avatuilla sivuilla on todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Huomioithan, että ortodoksi.net-loppuisessa osoitteessamme on ajoittain ollut vielä ongelmia vastaanottaa viestejä. Käytä siksi toistaiseksi viestityksessä molempia osoitteita, sitä ja varaosoitetta.


Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään sunnuntaina, tammikuun 21. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 12 678 sivua, joista 5 150 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 3 940 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages