Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

19.12.2018

Esittelyssä / uutisia

Uusia julkaisuja

Viikon / kuukauden kirjaesittely

  • Arkkipiispa Leo / Arhijepiskoppu Leo: Kun sumu häviää – Konzu sumu hälvenöü Arkkipiispa Leon uusin runokirja mm. todellisista valinnoista, yksinäisestä taipaleesta, ympärillämme olevasta kauneudesta - (13.12.2018)


Kirkkovuoden kierrossa

joulukuun 19. päivä 2018

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.net Facebookissa - tämän julkisen profiilin lukeminen ei edellytä Fb:iin liittymistä
  • Ortodoksi.net Twitterissä. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: info ja loppuosa: ortodoksi.net. Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: yllapito.ortodoksinet (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).

Näillä uudelleen avatuilla sivuillamme on todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.


Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään keskiviikkona, joulukuun 19. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 13 141 sivua, joista 5 245 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 4 209 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages