Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

Esittelyssä / uutisia

  • isä Jarmo: Aikamme perustuu yhä enemmän mielikuviin - (15.9.2017)
    • "Kun ihminen hylkää Jumalan, hänelle syntyy tarve luoda Jumalan korvikkeita. Kun ihminen kehittelee kuvitteellisen kuvan pyhästä, hän ajautuu epäjumalanpalvelukseen. " - "Joka karistaa kintereiltään mielikuvat, ei luonnollisesti ole kiinnostunut niistä asioistakaan, joista mielikuvat muistuttavat. Muistikuvia vastaan taisteleminen on paljon vaikeampaa kuin taisteleminen itse asioita vastaan, sillä onhan paljon helpompi tehdä syntiä kuvitelmissa kuin itse teoissa." (pt. Maksimos Tunnustaja)
  • Minean kaikki tekstit ovat nyt Ortodoksi.netin sivuilla -> Minea, kun viimeinenkin teksti (18.11.) saatiin lisättyä sivuille Valamon luostarin editoimana ja erään yksityisen henkilön välittämänä. Muita liturgisia tekstejä löytyy osiosta Liturgiset tekstit, joka löytyy myöhemminkin ylälaidan pudotusvalikosta "Ortodoksinen kirkko".

Uusia julkaisuja


Päivän video


Arkkipiispa Leo lukee otteen kirjastaan "Metsätähti ja mies, joka metsään lähti".
(Katso myös edellinen "Päivän video": https://youtu.be/Q9LTPxOYE3I)

Aiemmat videotallenteet: Ortodoksi.net-YouTube-kanava

Kirkkovuoden kierrossa

syyskuun 24. päivä 2017

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.net Facebookissa - tämän julkisen profiilin lukeminen ei edellytä Fb:iin liittymistä
  • Liity Ortodoksi.netin omaan suljettuun Facebookin keskusteluryhmään: Liity siellä voi keskustella monelaisista ortodoksisista asioista. Liittyminen tapahtuu omalla nimellä ja omalla Fb-profiililla.
  • Ortodoksi.net Twitterissä. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää gmail-sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: yllapito.ortodoksinet

Uudelleen avatuilla sivuilla on todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä. Ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla edellisessä ortodoksi.net-loppuisessa osoitteessamme on edelleen ongelmia vastaanottaa viestejä.


Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään sunnuntaina, syyskuun 24. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 12 402 sivua, joista 5 082 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 3 771 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages