Toiminnot

Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Lisäohjeita)
Rivi 14: Rivi 14:
 
Kokeilkaa tämän sivun muokkausta!
 
Kokeilkaa tämän sivun muokkausta!
 
T: Petja
 
T: Petja
 +
 +
<div style="background-color: #E9FFFD; margin: 0 0 0.7em 0; border: 1px solid #b4b4b5"> <!-- boksi-div -->
 +
<div style="margin: 0; padding: 0.6em;">
 +
==Haluatko osallistua?==
 +
</div>
 +
<div style="padding: 0.3em 1em 0.3em 1em; margin: 0;">Olet erittäin tervetullut tuomaan oman panoksesi Ortodoksi.netin uusille sivuille. Jotta voisit muokata Ortodoksi.netin sivuja sinun tulee kirjautua sisälle oikeasta yläkulmasta Petjalta saamillasi tunnuksilla. Voit aloittaa siirtämällä vanhoilta sivuilta artikkeleja näille uusille sivuille,  muokkaamalla jo olemassa olevia artikkeleita paremmiksi esimerkiksi kielenhuollon tai sisällön osalta. Ylläpitäjänä voit myös keskustella artikkeleista ja luoda itsellesi käyttäjäsivun. Voit myös heti luoda Ortodoksi.nettiin uusia artikkeleita: <font color="#ba0000"><u>Punainen linkki</u></font> tarkoittaa, että aiheesta ei vielä ole artikkelia. Hae silloin vanhoilta sivuilta ko. artikkeli ja ''leikkaa-liimaa'' eli siirrä se uusille sivuille sellaisenaan - avaa uusilla sivuilla ko. sivun muokkaustila klikkaamalla kyseistä <font color="#ba0000"><u>punaista linkkiä</u></font>. Tai kirjoita <font color="#ba0000"><u>punaisen linkin</u></font> avattuasi aivan uusi artikkeli, mikäli siitä ei ole artikkelia vanhoilla sivuilla. Pitäydytään ensialkuun VAIN vanhan Ortodoksi.netin tietopankki-hakemiston artikkeleissa ja jätetään myöhempään mm. opetuspuheet ja liturgiset tetkstit.
 +
</div>
 +
----
 +
<div style="background-color: #E9FFFD; margin: 0 0 0.7em 0; border: 1px solid #b4b4b5"> <!-- boksi-div -->
 +
<div style="margin: 0; padding: 0.6em;">
 +
==Harjoittele==
 +
</div>
 +
<div style="padding: 0.3em 1em 0.3em 1em; margin: 0;">Tästä pääset harjoittelusivulle: [[Kokeile]]. Tuo sivu olisi ennen sen tekemistä tekstissä tämän näköinen: <font color="#ba0000"><u>Kokeile</u></font> ja kun sinne on kirjoitettu tai siirretty tekstiä se näyttää tällaiselta [[Kokeile]].
 +
 +
Laitan sinne pienen tekstipätkän, josta näet noita Media-Wikin koodeja, joita sinun ei tarvitse vielä osata, riittää kun alkuun vain siirrät tekstiä.
 +
 +
</div>

Versio 13. heinäkuuta 2008 kello 22.06

MediaWiki on onnistuneesti asennettu.

Lisätietoja käytöstä on sivulla User's Guide.

Lisäohjeita

Kokeilkaa tämän sivun muokkausta! T: Petja

Haluatko osallistua?

Olet erittäin tervetullut tuomaan oman panoksesi Ortodoksi.netin uusille sivuille. Jotta voisit muokata Ortodoksi.netin sivuja sinun tulee kirjautua sisälle oikeasta yläkulmasta Petjalta saamillasi tunnuksilla. Voit aloittaa siirtämällä vanhoilta sivuilta artikkeleja näille uusille sivuille, muokkaamalla jo olemassa olevia artikkeleita paremmiksi esimerkiksi kielenhuollon tai sisällön osalta. Ylläpitäjänä voit myös keskustella artikkeleista ja luoda itsellesi käyttäjäsivun. Voit myös heti luoda Ortodoksi.nettiin uusia artikkeleita: Punainen linkki tarkoittaa, että aiheesta ei vielä ole artikkelia. Hae silloin vanhoilta sivuilta ko. artikkeli ja leikkaa-liimaa eli siirrä se uusille sivuille sellaisenaan - avaa uusilla sivuilla ko. sivun muokkaustila klikkaamalla kyseistä punaista linkkiä. Tai kirjoita punaisen linkin avattuasi aivan uusi artikkeli, mikäli siitä ei ole artikkelia vanhoilla sivuilla. Pitäydytään ensialkuun VAIN vanhan Ortodoksi.netin tietopankki-hakemiston artikkeleissa ja jätetään myöhempään mm. opetuspuheet ja liturgiset tetkstit.

Harjoittele

Tästä pääset harjoittelusivulle: Kokeile. Tuo sivu olisi ennen sen tekemistä tekstissä tämän näköinen: Kokeile ja kun sinne on kirjoitettu tai siirretty tekstiä se näyttää tällaiselta Kokeile.

Laitan sinne pienen tekstipätkän, josta näet noita Media-Wikin koodeja, joita sinun ei tarvitse vielä osata, riittää kun alkuun vain siirrät tekstiä.