Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 22. marraskuuta 2008 kello 14.49 – tehnyt Petja (keskustelu | muokkaukset)

Ikonigalleria Ylläpitäjät

Tee ajankuluksesi:

* Korjaa luokittelemattomia sivuja
* [[Toiminnot:Tallenna|Tuo kuvia tai tiedostoja]
* Kokeile toimintoja testisivulla

Uutta/Ajankohtaista sivustolla

  • Mitäpä tekisin? Halutut sivut kohdasta löydät lisäämättömiä tai tekemättömiä artikkelita. --Petja 21.11.2008 kello 09.59
  • Flash-esitysten näyttäminen sivustolla toimii. Luon vielä aiheesta ohjeen kun voitte ryhtyä varsinaisesti toimimaan! --Sonja 7.8.2008 kello 08.33 (UTC)
  • Kuvien lataaaminen sivustolle on nyt mahdollista. --Sonja 6.8.2008 kello 17.16 (UTC)
  • Kaikki wikikirjoittamista ja muokkaamista koskevat ohjeet on nyt siirretty yhteen paikkaan vasemman laidan valikossa kohtaan Ohjeet wikin muokkaamiseen --Sonja 6.8.2008 kello 17.16 (UTC)


Haluatko osallistua?

Olet erittäin tervetullut tuomaan oman panoksesi Ortodoksi.netin uusille sivuille. Jotta voisit muokata Ortodoksi.netin sivuja sinun tulee kirjautua sisälle oikeasta yläkulmasta Petjalta saamillasi tunnuksilla. Voit aloittaa siirtämällä vanhoilta sivuilta artikkeleja näille uusille sivuille, muokkaamalla jo olemassa olevia artikkeleita paremmiksi esimerkiksi kielenhuollon tai sisällön osalta. Ylläpitäjänä voit myös keskustella artikkeleista ja luoda itsellesi käyttäjäsivun. Voit myös heti luoda Ortodoksi.nettiin uusia artikkeleita: Punainen linkki tarkoittaa, että aiheesta ei vielä ole artikkelia. Hae silloin vanhoilta sivuilta ko. artikkeli ja leikkaa-liimaa eli siirrä se uusille sivuille sellaisenaan - avaa uusilla sivuilla ko. sivun muokkaustila klikkaamalla kyseistä punaista linkkiä. Tai kirjoita punaisen linkin avattuasi aivan uusi artikkeli, mikäli siitä ei ole artikkelia vanhoilla sivuilla. Pitäydytään ensialkuun VAIN vanhan Ortodoksi.netin tietopankki-hakemiston artikkeleissa ja jätetään myöhempään vaiheeseen mm. opetuspuheet ja liturgiset tekstit.


Harjoittele

Tästä pääset harjoittelusivulle: Kokeile. Tuo sivu olisi ennen sen tekemistä tekstissä tämän näköinen: Kokeile ja kun sinne on kirjoitettu tai siirretty tekstiä se näyttää tällaiselta Kokeile. Laitan sinne pienen tekstipätkän, josta näet noita Media-Wikin koodeja, joita sinun ei tarvitse vielä osata, riittää kun alkuun vain siirrät tekstiä.