Toiminnot

Ero sivun ”Kiitosakatistos "Kunnia Jumalalle kaikesta"” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: thumb|<center>Kirjan kansi</center> :: Nunna Ksenia (kääntäjä): '''Kiitosakatistos "Kunnia Jumalalle kaikesta"''' :: ISBN 9...)
 
Rivi 11: Rivi 11:
 
'''Kustantajan esittelyteksti'''
 
'''Kustantajan esittelyteksti'''
  
Kiitosakatistos ”Kunnia Jumalalle kaikesta” on tullut Suomessa tunnetuksi ''Luomakunnan akatistoksen''' nimellä. Se on sisällöltään ylistystä ja kiitosta Jumalalle luomakunnasta ja koko elämästä. [[Akatistos]] sopii erinomaisesti kesän ristisaattojen ja kirkkojuhlien ohjelmaan, henkilökohtaiseen hiljentymiseen ja ekumeeniseen käyttöön. Kiitosakatistos kuuluu myös Ortodoksisten kirkkopäivien ohjelmaan Joensuussa 11.-13.6.2010.
+
Kiitosakatistos ”Kunnia Jumalalle kaikesta” on tullut Suomessa tunnetuksi ''Luomakunnan akatistoksen'' nimellä. Se on sisällöltään ylistystä ja kiitosta Jumalalle luomakunnasta ja koko elämästä. [[Akatistos]] sopii erinomaisesti kesän ristisaattojen ja kirkkojuhlien ohjelmaan, henkilökohtaiseen hiljentymiseen ja ekumeeniseen käyttöön. Kiitosakatistos kuuluu myös [[Ortodoksiset kirkkopäivät|Ortodoksisten kirkkopäivien]] ohjelmaan Joensuussa 11.-13.6.2010.
  
 
Akatistoksen on kääntänyt venäjästä nunna Ksenia ja käännös on [[Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokous|Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen]] hyväksymä. Kirjassa on mukana nuotitus akatistoksen laulamista varten.
 
Akatistoksen on kääntänyt venäjästä nunna Ksenia ja käännös on [[Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokous|Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen]] hyväksymä. Kirjassa on mukana nuotitus akatistoksen laulamista varten.

Versio 8. kesäkuuta 2010 kello 14.52

Kirjan kansi
Nunna Ksenia (kääntäjä): Kiitosakatistos "Kunnia Jumalalle kaikesta"
ISBN 978-952-67089-2-8
Julkaisija/ kustantaja: Lintulan luostari
Suomentanut: Ari Koponen (Malcolm Hicks)
Julkaisupäivämäärä: toukokuu 2010
Sivumäärä: 31
Koko:
Sidos: x / pehmeäkantinen

Kustantajan esittelyteksti

Kiitosakatistos ”Kunnia Jumalalle kaikesta” on tullut Suomessa tunnetuksi Luomakunnan akatistoksen nimellä. Se on sisällöltään ylistystä ja kiitosta Jumalalle luomakunnasta ja koko elämästä. Akatistos sopii erinomaisesti kesän ristisaattojen ja kirkkojuhlien ohjelmaan, henkilökohtaiseen hiljentymiseen ja ekumeeniseen käyttöön. Kiitosakatistos kuuluu myös Ortodoksisten kirkkopäivien ohjelmaan Joensuussa 11.-13.6.2010.

Akatistoksen on kääntänyt venäjästä nunna Ksenia ja käännös on Suomen ortodoksisen kirkon piispainkokouksen hyväksymä. Kirjassa on mukana nuotitus akatistoksen laulamista varten.

Katso myös