Toiminnot

Ero sivun ”Matti Sidoroff” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: Isä '''Matti Sidoroff''' on toimunut mm. Kuopion kirkkoherrana ja Joensuun yliopiston opettajana sekä diplpmaattitehtävissä ETYJ:ssa eli Euroopan turvallisuus ja yhteistyöjärjes...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Isä '''Matti Sidoroff''' on toimunut mm. Kuopion kirkkoherrana ja Joensuun yliopiston opettajana sekä diplpmaattitehtävissä ETYJ:ssa eli Euroopan turvallisuus ja yhteistyöjärjestössä, mm. Romaniassa ja Moldovassa. Hän on kirjoittanut useita ortodoksisia oppikirjoja ja muita julkaisuja sekä kääntänyt suomeksi ortodoksista kirjallisuutta. Tällä hetkellä hän kuuluu [[Uspenskin katedraali]]n papistoon ja on eläkkeellä.
+
Isä '''Matti Sidoroff''' on toiminut mm. Kuopion kirkkoherrana ja Joensuun yliopiston opettajana sekä diplomaattitehtävissä ETYJ:ssa eli Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestössä, mm. Romaniassa ja Moldovassa. Hän on kirjoittanut useita ortodoksisia oppikirjoja ja muita julkaisuja sekä kääntänyt suomeksi ortodoksista kirjallisuutta. Tällä hetkellä hän kuuluu [[Uspenskin katedraali]]n papistoon ja on eläkkeellä.
 +
 
 +
== Katso myös ==
 +
* [[Ilie Cleopan kirjan luku 33, osa I]], suomennos romaniankielestä Matti Sidoroff.
  
 
[[Luokka:Henkilöt]]
 
[[Luokka:Henkilöt]]

Versio 12. maaliskuuta 2013 kello 18.30

Isä Matti Sidoroff on toiminut mm. Kuopion kirkkoherrana ja Joensuun yliopiston opettajana sekä diplomaattitehtävissä ETYJ:ssa eli Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestössä, mm. Romaniassa ja Moldovassa. Hän on kirjoittanut useita ortodoksisia oppikirjoja ja muita julkaisuja sekä kääntänyt suomeksi ortodoksista kirjallisuutta. Tällä hetkellä hän kuuluu Uspenskin katedraalin papistoon ja on eläkkeellä.

Katso myös