Toiminnot

Puroniemen ystävät / jäsenkirje 1/2013

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 18. maaliskuuta 2013 kello 17.28 – tehnyt Hannu (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: '''Puroniemen ystävät ry'''<br> '''JÄSENKIRJE 2013 /1'''<br> 21.2.2012 Arvoisa Jäsen! Keskiviikkona 13.2.2013 allekirjoitettiin arkkipiispa Leon kansliassa kauppakirja, jolla Pu...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Puroniemen ystävät ry
JÄSENKIRJE 2013 /1
21.2.2012

Arvoisa Jäsen!

Keskiviikkona 13.2.2013 allekirjoitettiin arkkipiispa Leon kansliassa kauppakirja, jolla Puroniemen ystävät ry osti Puroniemen leirikeskuksen Ortodoksisten Nuorten Liitolta.

Kokouskutsu

Puroniemen ystävät ry:n vuosikokous pidetään 10.3.2013 klo 17.30 Puroniemen leirikeskuksen ruokasalissa, Kerkonkoskentie 608, Rautalammilla. Esillä ovat sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Kiitospalvelu

Ennen vuosikokouksen alkua klo 17.00 alkaen on leirikirkossa kiitospalvelus.
Pukeudutaan lämpimästi!

Kevättalkoot

Kevättalkoot kutsuvat ahkeroimaan 10.- 12.5.2013. Siivoamme, kaunistamme ja kunnostamme paikkoja. Kaikille halukkaille riittää tekemistä: kullekin taitojen ja voimien mukaan sekä oman ajankäytön sallimissa rajoissa. Päiviä on kolme, mutta talkoisiin voi tulla pariksikin tunniksi. Lauantaina saunomme ja vietämme nuotioiltaa.

Pyhien Pietarin ja Paavalin praasniekka

Puroniemen leirikirkon omaa juhlaa, Pietarin ja Paavalin praasniekkaa, juhlimme lauantaina 29.6.2013. Kello 10 alkavan liturgian jälkeen on ruokailu. Elvyttelemme praasniekkaperinnettä, joten mukavaa päiväohjelmaa on luvassa. Illalla voimme nauttia saunan löylyistä ja tunnelmoida nuotiolla perinteiseen puroniemeläiseen tyyliin nuotiolauluja laulellen, makkaraa ja lettuja paistellen. Paikallahan voi myös yöpyä.

Perheleiri

Erinomaisen talkoohengen ja monen vapaaehtoisen voimin järjestetään myös viiden päivän perheleiri 16.- 20.7.2013. Leiriohjelmaan sisältyy mielenkiintoisia luentoja aikuisille lasten touhutessa leiriohjaajien kanssa.

Aikuisten kristinoppileiri

Isä Andrei Verikov on lupautunut pitämään aikuisten kristinoppileirin. Kun löydämme sopivan viikonlopun, tiedotamme lisää.

Rahankeräys

Puroniemen ystävät ry voi ottaa vastaan lahjoituksia, mutta rahankeräykseen tarvitaan lupa. Olemme hakemassa välittömästi yleisen kokouksen jälkeen valtakunnallista rahankeräyslupaa poliisihallitukselta, jonka harkinnassa on luvan myöntäminen.

Jäsenmäärä ja jäsenmaksu

Jäseniä on tällä hetkellä kunnioitettavat 240 henkeä. Vuoden 2013 jäsenmaksut vahvistetaan yleisessä kokouksessa. Lähetämme tiedot jäsenmaksun maksamisesta sähköpostilla niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite meillä on tiedossa. Muille postitamme pankkisiirtolomakkeet.

Yhteystiedot

Yhdistyksen omat nettisivut valmistuvat lähiaikoina. Ne tulevat Ortodoksi.net -sivuston yhteyteen, jossa on jo nyt tietoa yhdistyksestä. Nettisivuilla tulee olemaan myös tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista ilmoittautumisineen ja osallistumismaksuineen.

Hyvä Puroniemen ystävä!

Olet jäsenyydelläsi ja muilla tavoin ollut tukemassa leirikeskuksen säilymistä sen alkuperäisessä käytössä. Nyt toivomme, että Sinäkin löydät tien Puroniemeen, omaan paikkaan. Yhdistys järjestää tapahtumia, tapaamisia ja leirejä. Tervetuloa mukaan! Perhejuhliin, sukutapaamisiin ja muihin tapahtumiin Puroniemessä on hulppeasti tilaa ja se on edullinen yöpymispaikka. Kenties haluat vain jonakin päivänä ohikulkumatkallasi viivähtää muistoinesi Korpijärven rannalla tai olet utelias muuten vain näkemään leirikeskusta. Ota yhteyttä sihteeriin tai puheenjohtajaan. Toivomme, että annat ideoita, palautetta ja toiveita tapahtumista ja Puroniemen kehittämisestä. Juuri Sinun ideasi saattaa kantaa yhdistystä eteenpäin.

Pj Mirja Mäkinen: puroniemen.tuki@gmail.com
puh. 044 320 1147
Postiosoite: Kärkkääläntie 213, 77600 Suonenjoki

Sihteeri Erja Kotta: puroniemen.tuki@gmail.com
puh. 040 507 9186

Hyvää paastonaikaa!

Mirja Mäkinen
Puroniemen ystävät ry