Toiminnot

Puroniemen ystävät ry

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 3. huhtikuuta 2012 kello 16.17 – tehnyt Hannu (keskustelu | muokkaukset)
Leirillä olevia lapsia osallistuu Pyhään ehtoolliseen Puroniemen tšasounassa.
(Kuva © Ortodoksi.net)

Rautalammella/Suonenjoella on perustettu vuoden 2012 alussa Puroniemen ystävät ry -niminen rekisteröity yhdisys tukemaan ONL:n omistaman Puroniemen leirikeskuksen toimintaa Rautalammella.

Säännöissä sanotaan toiminnasta:

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja kehittää Ortodoksisten Nuorten Liiton ONL ry:n omistamaa Puroniemen leirikeskusta ja sen toimintaa sekä edistää paikan tunnettavuutta paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Tarkoituksena on säilyttää leirikeskus toimivana kokoontumispaikkana sekä edistää muun muassa lasten, nuorten, perheiden, ikääntyvien ja maahanmuuttajien henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä osaltaan vahvistaa ortodoksista yhteenkuuluvuutta ja identiteettiä.
(säännöt § 2)

Yhdistys pitää ensimmäisen vuosikokouksensa Rautalammen Puroniemessä sunnuntaina 22.4.2012 klo 12 ja siellä valitaan yhdistyksen hallitus ja vahvistetaan jäsenmaksun suuruus. Jäsenmaksu sijoittunee johonkin luokkaan 10-20 euroa. Jäseneksi voi jo ilmoittautua sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen. Jäseneksi tulee vasta maksettuaan jäsenmaksun. Ohessa -> kokouskutsu.

Yhdityksen toimintaan kuuluu sääntöjen mukaan seuraavaa. Puroniemen ystävät yhdistys:

- toimii kanavana ja yhdyssiteenä Puroniemen toiminnasta ja kehittämisestä kiinnostuneiden tahojen kanssa järjestämällä kokoontumisia sekä keskustelu- ja esitelätilaisuuksia
- jarjestää talkooleireja kiinteistöjen ja alueen kunnossapitämiseksi ja viihtyisyyden lisäämiseksi
- tukee toiminnallisesti ja taloudellisesti leirien, koulutus-, opetus-, harrastus- ja virkistystilaisuuksien järjestämisiä ja voi järjestää niitä itse
- toimii yhteistyössä viranomaisten, yhdistysten ja muiden vastaavien yhteisöjen kanssa
- harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa
- pyrkii saavuttamaan tavoitteensa myös muita samantapaisia toimintamuotoja käyttäen
(säännöt § 3)

Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua netissä:

-> Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen väliaikainen tukisähköpostiosoite on:

puroniemen.tuki@gmail.com