Toiminnot

Ero sivun ”Rauno Pietarinen” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

 
(8 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
Rovasti '''Rauno Pietarinen''' on [[Suomen ortodoksinen kirkko|Suomen ortodoksisen kirkon]] [[Ortodoksinen pappisseminaari (Joensuu)|pappisseminaarin]] opettaja ja [[pappi]]. Seminaarissa on työskennellyt vuodesta 2001 alkaen.
+
[[Kuva:Isa_rauno02.jpg|thumb|<center>Isä Rauno Pietarinen<br><small>(''Kuva: Ortodoksi.net'')</small></center>]]
 +
Rovasti '''Rauno Pietarinen''' (s.1956) on toiminut [[Suomen ortodoksinen kirkko|Suomen ortodoksisen kirkon]] Joensuun [[Ortodoksinen seminaari (Joensuu)|ortodoksisen seminaarin]] opettajana ja [[pappi]]na. Seminaarissa hän on työskennellyt vuodesta 2001 alkaen. Kesäkuun alusta 2011 hän aloitti työnsä IV matkapapistopiirin matkapappina sijoituspaikkanaan Ivalo. Kesällä 2012 hän palasi töihin ortodoksiseen seminaariin Joensuuhun vuodeksi ja irtisanoutui tästä tehtävästä kesästä 2013 alkaen, jolloin hän palaa tehtäväänsä Lapin matkapappina.
  
Isä Rauno on myös [[Suomen ortodoksisen kirkon kirkolliskokous|Suomen ortodoksisen kirkon kirkolliskokouksen]] pappisjäsen 31.5.2010 saakka.
+
Isä Rauno on opiskellut Suomen ortodoksisessa pappisseminaarissa Kuopiossa (1976–1978) ja Pyhän Vladimirin Seminaarissa New Yorkissa (1978–1981). Hän toimi vuosina 1980–1983 ortodoksisten nuorten maailmanliiton [[Syndesmos|Syndesmoksen]] pääsihteerinä ja on ollut Suomen ortodoksisen kirkon edustaja Euroopan kirkkojen konferenssin keskuskomiteassa vuodesta 2009 alkaen.
 +
 
 +
Isä Rauno on ollut myös [[Suomen ortodoksisen kirkon kirkolliskokous|Suomen ortodoksisen kirkon kirkolliskokouksen]] ja [[Suomen ortodoksinen kirkollishallitus|kirkollishallituksen]] pappisjäsen.
 
----
 
----
 
<small>Tutustu hänen kirjoittamiinsa artikkeleihin Ortodoksi.netissä: -> [http://www.ortodoksi.net/index.php/Toiminnot:Haku?search=Rauno+Pietarinen&fulltext=Etsi katso luetteloa] ja Ortodoksi.netissä olevaan [http://ortodoksi.net/ortodoksi/blogi/rauno isä Raunon blogiin].</small>
 
<small>Tutustu hänen kirjoittamiinsa artikkeleihin Ortodoksi.netissä: -> [http://www.ortodoksi.net/index.php/Toiminnot:Haku?search=Rauno+Pietarinen&fulltext=Etsi katso luetteloa] ja Ortodoksi.netissä olevaan [http://ortodoksi.net/ortodoksi/blogi/rauno isä Raunon blogiin].</small>
  
[[Luokka:Suomen ortodoksinen kirkko|Pie]]
+
<small>(Tiedot päivitetty 10.4.2012 mukaisiksi)</small>
 +
 
 +
[[Luokka:Seurakunnat/Henkilöt|Pie]]
 
[[Luokka:Henkilöt|Pie]]
 
[[Luokka:Henkilöt|Pie]]

Nykyinen versio 23. toukokuuta 2013 kello 09.03

Isä Rauno Pietarinen
(Kuva: Ortodoksi.net)

Rovasti Rauno Pietarinen (s.1956) on toiminut Suomen ortodoksisen kirkon Joensuun ortodoksisen seminaarin opettajana ja pappina. Seminaarissa hän on työskennellyt vuodesta 2001 alkaen. Kesäkuun alusta 2011 hän aloitti työnsä IV matkapapistopiirin matkapappina sijoituspaikkanaan Ivalo. Kesällä 2012 hän palasi töihin ortodoksiseen seminaariin Joensuuhun vuodeksi ja irtisanoutui tästä tehtävästä kesästä 2013 alkaen, jolloin hän palaa tehtäväänsä Lapin matkapappina.

Isä Rauno on opiskellut Suomen ortodoksisessa pappisseminaarissa Kuopiossa (1976–1978) ja Pyhän Vladimirin Seminaarissa New Yorkissa (1978–1981). Hän toimi vuosina 1980–1983 ortodoksisten nuorten maailmanliiton Syndesmoksen pääsihteerinä ja on ollut Suomen ortodoksisen kirkon edustaja Euroopan kirkkojen konferenssin keskuskomiteassa vuodesta 2009 alkaen.

Isä Rauno on ollut myös Suomen ortodoksisen kirkon kirkolliskokouksen ja kirkollishallituksen pappisjäsen.


Tutustu hänen kirjoittamiinsa artikkeleihin Ortodoksi.netissä: -> katso luetteloa ja Ortodoksi.netissä olevaan isä Raunon blogiin.

(Tiedot päivitetty 10.4.2012 mukaisiksi)