Toiminnot

Ero sivun ”Tapiolan Pyhän Herman Alaskalaisen kirkko” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

 
Rivi 1: Rivi 1:
[[Helsingin ortodoksinen seurakunta|Helsingin ortodoksisen seurakunnan]] Tapiolan '''[[Herman Alaskalainen|Pyhän Herman Alaskalaisen]]''' kirkon sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin panoraamakuvaa katsomalla. Kuvaa voi liikutta ympäri vaakasuoraan (''horisontaalisesti'') tai pystysuoraan (''vertkaalisesti'') hiirellä. Kuvaa voi myös zoomata lähemmäksi ja kauemmaksi. Ohjeet ovat panoraamakuvan alaosassa. Kuvan katseluun tarvitset ilmaisen [http://www.apple.com/quicktime/ QuickTime-ohjelman] (''tai vastaavan muun ohjelman''). QuickTime-ohjelman voi tarvittaessa ladata edellisen linkin kautta.
+
[[Helsingin ortodoksinen seurakunta|Helsingin ortodoksisen seurakunnan]] Tapiolan '''[[Herman Alaskalainen|Pyhän Herman Alaskalaisen]]''' kirkon sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin 360-panoraamakuvaa katsomalla. Kuvaa voi liikutta ympäri vaakasuoraan (''horisontaalisesti'') tai pystysuoraan (''vertkaalisesti'') hiirellä. Kuvaa ei toistaiseksi voida julkaista, koska emme ole saaneet siihen lupaa.
 
 
<websiteFrame>
 
website=http://www.ortodoksi.net/kuvat/panoraamat/tapiola3.htm
 
height=800
 
width=100%
 
border=0
 
scroll=yes
 
</websiteFrame>
 
  
 
[[Luokka:Suomen ortodoksinen kirkko]]
 
[[Luokka:Suomen ortodoksinen kirkko]]

Nykyinen versio 21. kesäkuuta 2020 kello 16.29

Helsingin ortodoksisen seurakunnan Tapiolan Pyhän Herman Alaskalaisen kirkon sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin 360-panoraamakuvaa katsomalla. Kuvaa voi liikutta ympäri vaakasuoraan (horisontaalisesti) tai pystysuoraan (vertkaalisesti) hiirellä. Kuvaa ei toistaiseksi voida julkaista, koska emme ole saaneet siihen lupaa.