Toiminnot

Ero sivun ”Nikolai Berdjajev” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: '''Nikolai Aleksandrovitš Berdyaev''' (venäjäksi: ''Николай Александрович Бердяев'') syntyi maaliskuu 18. päivänä ([[Juliaaninen kalenteri|vanhan kale...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Nikolai Aleksandrovitš Berdyaev''' (venäjäksi: ''Николай Александрович Бердяев'') syntyi maaliskuu 18. päivänä ([[Juliaaninen kalenteri|vanhan kalenterin]] mukaan maaliskuun 6. päivänä vuonna 1874 ja kuoli maaliskuun 24. päivänä vuonna 1948. Hän oli venäläinen uskonnollinen ja poliittinen filosofi.
+
'''Nikolai Aleksandrovitš Berdyaev''' (venäjäksi: ''Николай Александрович Бердяев'') syntyi maaliskuun 18. päivänä ([[Juliaaninen kalenteri|vanhan kalenterin]] mukaan maaliskuun 6. päivänä) vuonna 1874 ja kuoli maaliskuun 24. päivänä vuonna 1948. Hän oli venäläinen uskonnollinen ja poliittinen filosofi.
  
 
Tässä vain aloitus, jatkan myöhemmin loppuun. / HAP
 
Tässä vain aloitus, jatkan myöhemmin loppuun. / HAP

Versio 22. tammikuuta 2009 kello 16.59

Nikolai Aleksandrovitš Berdyaev (venäjäksi: Николай Александрович Бердяев) syntyi maaliskuun 18. päivänä (vanhan kalenterin mukaan maaliskuun 6. päivänä) vuonna 1874 ja kuoli maaliskuun 24. päivänä vuonna 1948. Hän oli venäläinen uskonnollinen ja poliittinen filosofi.

Tässä vain aloitus, jatkan myöhemmin loppuun. / HAP