Toiminnot

Ortodoksi.net

Vastuuvapaus

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 25. kesäkuuta 2008 kello 08.38 – tehnyt Hannu (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: '''Tätäkin voisi varmaan muokata uusiksi''' ---- == Ortodoksi.net ei takaa tietojen oikeellisuutta == Ortodoksi.net on vapaasti muokattavissa oleva tietopankki. Kuka tahansa, jolla...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Tätäkin voisi varmaan muokata uusiksi


Ortodoksi.net ei takaa tietojen oikeellisuutta

Ortodoksi.net on vapaasti muokattavissa oleva tietopankki. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys ja jonka ylläpito on muokkaajaksi hyväksynyt, voi muokata Ortodoksi.netin artikkeleja.

Ortodoksi.netistä löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Ortodoksi.net EI kuitenkaan voi taata Ortodoksi.netissä olevan kaiken tiedon oikeellisuutta.

Kukaan Ortodoksi.netin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Ortodoksi.netissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston normaali käyttö ei luo sinun, Ortodoksi.netin tai kenenkään Ortodoksi.nettiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla ei ole kuitenkaan oikeutta käyttää ja kopioida materiaalia Ortodoksi.netistä luvatta, sillä kaikki materiaali on tekijänoikeuksien alaista.

Ortodoksi.net saattaa sisältää muiden osapuolien tekstejä, kuvia, tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Ortodoksi.netissä anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Ortodoksi.netillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Ortodoksi.net siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Huomaa, että Ortodoksi.netistä löytyvä tieto saattaa rikkoa sen valtion lakeja, joiden alueelta käytät Ortodoksi.nettiä. Ortodoksi.net ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska Ortodoksi.net tieto on fyysisesti talletettu Suomeen, Ortodoksi.net nauttii tallennuspaikassaan Suomen perustuslain ja Yhdistyneiden kansakuntien Yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta. Valtiosi lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi Ortodoksi.net ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita teet käyttäessäsi Ortodoksi.net tai luodessasi hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista Ortodoksi.nettiin.

Jos tarvitset tarkkoja neuvoja jostain aiheesta (esimerkiksi uskonnollisia tai sielunhoidollisia neuvoja), käänny osaavan asiantuntijan puoleen.

Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Ortodoksi.netissä, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Ortodoksi.netistä löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.