Toiminnot

Ero sivun ”Theodoti Palkattaparantajien äiti” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: Pyhää '''Theodotia''', ''Palkattaparantajien äitiä'' muistellaan kreikkalaisessa traditiossa tammikuun 2. päivä, mutta slaavilaisessa traditiossa marraskuun 1. päivä yhtä aik...)
 
 
Rivi 1: Rivi 1:
Pyhää '''Theodotia''', ''Palkattaparantajien äitiä'' muistellaan kreikkalaisessa traditiossa tammikuun 2. päivä, mutta slaavilaisessa traditiossa marraskuun 1. päivä yhtä aikaa poikiensa, pyhien palkaattaparantajien [[Kosmas ja Damianos Vähäaasialaiset|Kosmaksen ja Damianoksen]] kanssa.
+
Pyhää '''Theodotia''', ''Palkattaparantajien äitiä'' muistellaan kreikkalaisessa traditiossa tammikuun 2. päivä, mutta slaavilaisessa traditiossa marraskuun 1. päivä yhtä aikaa poikiensa, pyhien palkattaparantajien [[Kosmas ja Damianos Vähäaasialaiset|Kosmaksen ja Damianoksen]] kanssa.
  
 
[[Luokka:Pyhät]]
 
[[Luokka:Pyhät]]
Rivi 5: Rivi 5:
 
[[Luokka:Anatolialaiset pyhät]]
 
[[Luokka:Anatolialaiset pyhät]]
 
[[Luokka:Marraskuu]]
 
[[Luokka:Marraskuu]]
 +
[[Luokka:Naispyhät]]

Nykyinen versio 23. tammikuuta 2012 kello 00.39

Pyhää Theodotia, Palkattaparantajien äitiä muistellaan kreikkalaisessa traditiossa tammikuun 2. päivä, mutta slaavilaisessa traditiossa marraskuun 1. päivä yhtä aikaa poikiensa, pyhien palkattaparantajien Kosmaksen ja Damianoksen kanssa.