Toiminnot

Ero sivun ”Uspenskin katedraali panoraamakuvana” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: Helsingin ortodoksisen seurakunnan pääkirkon'''Uspenkin katedraalin''' sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin panoraamakuvaa katsomalla. ...)
 
 
(Yhtä välissä olevaa versiota toisen käyttäjän tekemänä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
[[Helsingin ortodoksinen seurakunta|Helsingin ortodoksisen seurakunnan]] pääkirkon'''[[Uspenkin katedraali]]n''' sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin panoraamakuvaa katsomalla. Kuvaa voi liikutta ympäri vaakasuoraan (''horisontaalisesti'') tai pystysuoraan (''vertkaalisesti'') hiirellä. Kuvaa voi myös zoomata lähemmäksi ja kauemmaksi. Painikkeet ovat panoraamakuvan alaosassa. Kuvan katseluun tarvitset ilmaisen [http://www.apple.com/quicktime/ QuickTime-ohjelman] (''tai vastaavan muun ohjelman''). QuickTime-ohjelman voi tarvittaessa ladata edellisen linkin kautta.
+
[[Helsingin ortodoksinen seurakunta|Helsingin ortodoksisen seurakunnan]] pääkirkon '''[[Uspenskin katedraali]]n''' sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin panoraamakuvaa katsomalla. Kuvaa voi liikutta ympäri vaakasuoraan (''horisontaalisesti'') tai pystysuoraan (''vertkaalisesti'') hiirellä. Kuvaa voi myös zoomata lähemmäksi ja kauemmaksi. Painikkeet ovat panoraamakuvan alaosassa. Kuvan katseluun tarvitset ilmaisen [http://www.apple.com/quicktime/ QuickTime-ohjelman] (''tai vastaavan muun ohjelman''). QuickTime-ohjelman voi tarvittaessa ladata edellisen linkin kautta.
 
<websiteFrame>
 
<websiteFrame>
 
website=http://www.ortodoksi.net/images/9/98/Uspenksi_iso.mov
 
website=http://www.ortodoksi.net/images/9/98/Uspenksi_iso.mov
Rivi 9: Rivi 9:
  
 
[[Luokka:Suomen ortodoksinen kirkko]]
 
[[Luokka:Suomen ortodoksinen kirkko]]
 +
[[Luokka:Helsingin ortodoksinen seurakunta]]
 
[[Luokka:Kirkkorakennukset]]
 
[[Luokka:Kirkkorakennukset]]
 
[[Luokka:Panoraamat]]
 
[[Luokka:Panoraamat]]

Nykyinen versio 30. syyskuuta 2011 kello 20.09

Helsingin ortodoksisen seurakunnan pääkirkon Uspenskin katedraalin sisäosiin voit tutustua Ortodoksi.netin panoraamakuvaa katsomalla. Kuvaa voi liikutta ympäri vaakasuoraan (horisontaalisesti) tai pystysuoraan (vertkaalisesti) hiirellä. Kuvaa voi myös zoomata lähemmäksi ja kauemmaksi. Painikkeet ovat panoraamakuvan alaosassa. Kuvan katseluun tarvitset ilmaisen QuickTime-ohjelman (tai vastaavan muun ohjelman). QuickTime-ohjelman voi tarvittaessa ladata edellisen linkin kautta. <websiteFrame> website=http://www.ortodoksi.net/images/9/98/Uspenksi_iso.mov height=400 width=100% border=0 scroll=yes </websiteFrame>