Toiminnot

Jeesuksen rukouksen harrastajat

Kohteesta Ortodoksi.net

Ajatus Jeesuksen rukouksen harrastajien omasta nettisivustosta heräsi kulttuurikeskus Sofiassa 21 -23.11. pidetyssä seminaarissa ”Jeesuksen rukous – portti rukouksen maailmaan”. Luentojen lisäksi seminaariin kuului neljä tunnin mittaista Jeesuksen rukous-palvelusta keskuksen Pyhän Viisauden eli Kristuksen kirkossa. Alustuksista syntyi paljon keskustelua ja innostus tähän pelastavaiseen rukoilemistapaan oli suuri.

Yksi puu ei kuitenkaan pitkään pala, ja niin tuli ajatus perustaa nettisivu linkiksi Jeesuksen rukouksen harjoittajien ja siitä kiinnostuneiden välille. Sivulla voimme pohtia vastauksia erilaisiin kysymyksiin, joita rukouksen aikana nousee. Voimme rohkaista toinen toisiamme ja tuntea, ettemme ole yksin. On mahdollisuus saada kirjallisuusvinkkejä. Voimme lähettää hyödylliseksi kokemiamme ohjeita muidenkin käyttöön ja yleensä jakaa kaikkea sitä, mikä Jeesuksen rukoukseen sisältyy.

Sofiassa Jeesuksen rukous-palvelukset jatkuvat joka ilta klo 19 aina joulukuun 20. päivään saakka. Olkaa hengessä mukana, ja paikanpäällekin on mahdollista tulla, jos asuinpaikka ja olosuhteet sen sallivat.

Amerikassa luostareita perustanut isä Efraim kirjoittaa: ”Viimeisinä päivinä jolloin Antikristuksen hengityksen lemu saastuttaa maan ja meren ja kaiken elämän hengen, Jumala on lietsonut sisäisen Jeesuksen rukouksen toiminnan kirkon rintaan ja sydämeen kuin profeetta Eliaan tuulenhyminän vastalääkkeeksi sekä sielun ja ruumiin terveydeksi edessä olevia vaikeita aikoja varten.”

Emme tunne Jumalan aikatauluja, mutta toivomme hartaasti, että Jeesuksen rukouksen tuulenhyminä alkaisi värisyttää yhä useampaa sydäntä täällä meidänkin maassamme.

äiti Kristoduli