Toiminnot

Keskustelupalsta päivitettiin

Kohteesta Ortodoksi.net

Tiedote:

Ortodoksi.net -sivuston keskustelupalsta on päivitetty. Vanhaa keskustelupalstaa pääsee vielä lukemaan, mutta sinne ei pysty enää kirjoittamaan. Päivitetylle keskustelupalstalle pääsee vanhoilla tunnuksilla. Uusi palsta vaatii ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla salasanan uusimista. Ongelmatilanteissa ota ylläpitoon yhteyttä palautelomakkeen avulla.

Uusi keskustelupalsta on osoitteessa: http://www.ortodoksi.net/ortodoksi/keskustelupalsta/

Muuta oman tietokoneesi linkki uudeksi. Entinen foorumi on osoitteessa: http://www.ortodoksi.net/foorumi/ ja sinne ei voi enää kirjoittaa, mutta sinne voi kirjautua vanhalla tunuksella ja lukea viestejä. Ne ovat kuitenkin kaikki myös uudella keskustelupalstalla, joten voit siis unohtaa vanhan osoitteen kokonaan.

Huomioi siis vielä, että kirjautuminen uuteen keskustelupalstaosoitteeseen tapahtuu entisellä tunnuksella ja salasanalla, mutta joudut uusimaan (= muuttamaan) salasanasi ensimmäisen kirjautumisesi yhteydessä uudeksi (vanha ei siis kelpaa uudestaan). Laita uusi salasana talteen, sillä emme voi sitä etsiä tiedoistamme mistään, jos sen hävität. Voimme ainoastaan tehdä uuden tilapäisen salasanan.

Uusimisen yhteydessä UUSI salasana kirjoitetaan kaksi kertaa niille varattuihin lokeroihin ja alimpaan lokeroon kirjoitetaan VANHA salasana, siis viimeksi toiminut salasana, jolla vahvistat muutoksen.

Uudet jäsenet rekisteröityvät keskustelupalstan etusivulla olevan linkin (Rekisteröidy) kautta ja vastaavat siellä esitettyihin kysymyksiin ja odottavat ylläpidon vahvistavan käyttäjätunnuksen. Siihen menee joskus muutama päivä joskus vain hetki. Keskustelupalstaa pääsee lukemaan ja sinne kirjoittamaan vasta, kun ylläpito on aktivoinut käyttäjätunnuksen.

Ortodoksi.net ylläpito