Toiminnot

Orthodox Mom

Kohteesta Ortodoksi.net

Orthodox mom.jpg

Millaista on olla ortodoksinen äiti? Jokaisella on tähän oma tapansa - Orthodox Mom eli ortodoksinen äiti -sivustolla Sylvia Leontaritis esittelee omat tapansa ortodoksisena äitinä olemisesta.

Sylvia Leontaritis on lasten kirjojen kirjoittaja ja hän on työskennellyt The Handmaiden journal, The Orthodox Observer -lehdissä sekä Ancient Faith Radiossa. Hän on kolmen lapsen äiti, joka asuu maatilalla Floridassa, Yhdysvalloissa.

Orthodox mom -sivustolla Sylvia esittelee ortodoksisuuden lisäksi kirjallisuutta, neulomista, leipomista ja kynttilöiden valmistusta. Blogi-sivusto sopii siis myös muille kuin ortodoksisuudesta kiinnostuneille. Sylvia ylläpitää sivustolla ortodoksisten lasten kirjeenvaihtoa, johon kuuluu yli 500 ortodoksia ympäri maailmaa. Kirjeenvaihtorinkiin voivat osallistua myös suomalaiset lapset englannin kielellä. Sylvian blogissa autetaan myös Intian Kalkutan vähäosaisia tyttöjä The Lucky Girls -varainkeruuyhdistyksen kautta.

Sylvia Leontaritis antaa meille hienon esimerkin kuinka yhdistää ortodoksisuus ja äitiys ja kuinka jakaa sitä muille. Jäämme vain odottamaan, kuka tai ketkä suomalaisista äideistä ovat riittävän rohkeita perustamaan suomenkielisiä ortodoksisten äitien blogeja. Vertaistuki pienessä yhteisössämme olisi varmasti tervetullutta.

Tutustu Orthodox Mom -sivustoon osoitteessa: http://www.orthodoxmom.com/ tai jos englannin kieli ei suju, Googlen käännökseen tästä.

Petja Pyykkönen