Toiminnot

Tiedote: Juhlien nuotit

Kohteesta Ortodoksi.net

Juhlien nuotit

Ortodoksi.netistä löytyy useita kirkkomme juhlien nuotteja, jotka ovat kanttori Jarmo Hutun nuotittamia. Nyt ne uusitaan uusimpien käännösten mukaisiksi ns. versio kakkosiksi kaikki ja samalla lisätään niiden lukumäärää huomattavasti. Työ vie oman aikansa ja se pitää sovittaa muihin syksyn kiireisiin, joten muutos ei tapahdu yhdessä yössä, vaan pikkuhiljaa kirkkovuoden edetessä.

Nyt alkuun sieltä löytyvät äskettäin (8.9.) vietetyn Neitsyt Marian syntymäjuhlan ja piakkoin olevan Ristin ylentämisen (14.9.) juhlan nuottien uusitut versiot.

Ko. juhlien nuottien määrä viisinkertaistuu kyseisellä nuottisivullamme tämän muutoksen yhteydessä, kiitos siitä asian parissa kauan askaroineelle kanttori Jarmo Hutulle. Hän on todella tehnyt asian hyväksi pitkän ja uutteran työn, josta kaikki halukkaat voivat nyt nauttia.

Osan aikaa sivustolla on käytössä vielä vanhat versiot, mutta ne muuttuvat uusiksi työ edistyessä. Uuden version tunnistaa kuitenkin jo nyt nimen lopussa olevasta merkinnästä: v2. Vanhoista versioista se puuttuu.

9.9.2021
Ortodoksi.netin ylläpito