Toiminnot

Valamon kansanopiston kurssiesite 2011

Kohteesta Ortodoksi.net

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta Valamon kansanopiston perustamisesta. Koko toimintansa ajan opisto on järjestänyt ortodoksisen kirkon arvoihin, uskoon ja perinteisiin nojaavaa kurssitoimintaa, joka tukee ihmisen kasvua, mielenterveyttä sekä hengellistä ja henkistä hyvinvointia. Valamon luostari on tässä suhteessa ainutlaatuinen oppimisympäristö. Toiminta on kaikille avointa, uskontokuntaan katsomatta.

Vuonna 2011 Valamon kansanopisto tarjoaa jälleen monipuolisen kurssikattauksen. Vuoden aikana opisto järjestää kaikkiaan noin 150 kurssia, joiden teemat liittyvät etupäässä ortodoksiseen uskoon ja elämäntapaan, kirkkotaiteisiin, elämänhallintaan, kulttuuriin ja käden taitoihin. Kurssit ovat lyhytkursseja, joiden kesto vaihtelee kahdesta päivästä kahteen viikkoon. Opiskelijapaikkoja eri kursseilla on lähes kolme tuhatta.

Kurssiesitteen voi ladata pdf-tiedostona osoitteesta http://www.valamo.fi/opisto. Sen voi myös tilata ilmaiseksi kotiin lähettämällä yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen opisto(at)valamo.fi tai soittamalla numeroon (017) 570 1401 (arkisin klo 9-15).

Ilmoittautumisia otetaan jo vastaan. Kannattaa toimia nopeasti, sillä useiden kurssien opiskelijamäärät ovat rajattuja, ja jotkut kursseista täyttyvät nopeasti. Kurssivaraukset ma-pe klo 9-16 puh. 017 570 1810.

Lisätietoja opiston kansliasta, puh. (017) 570 1401.