Toiminnot

Ero sivun ”Pyhittäjä Serafim Sarovilainen (kirja)” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ak: Uusi sivu: thumb|<center>Kirjan kansi</center> :: ''Nunna Ksenia'': '''Pyhittäjä Serafim Sarovilainen''' :: Julkaisija/kustant...)
 
(Katso myös)
 
(2 välissä olevaa versiota toisen käyttäjän tekemänä ei näytetä)
Rivi 17: Rivi 17:
  
 
* [[Serafim Sarovilainen|Pyhittäjä Serafim Sarovilainen]]
 
* [[Serafim Sarovilainen|Pyhittäjä Serafim Sarovilainen]]
 +
* [[Divejevon luostarin pieni rukoussääntö|Divejevon luostarin pieni rukoussääntö, jonka Serafim Sarovilainen antoi sisarille]]
  
 
[[Luokka:Kirjallisuus]]
 
[[Luokka:Kirjallisuus]]
 
[[Luokka:Kirjaesittelyt]]
 
[[Luokka:Kirjaesittelyt]]
 +
[[Luokka:Lintulan luostarin julkaisut]]

Nykyinen versio 25. toukokuuta 2011 kello 16.48

Kirjan kansi
Nunna Ksenia: Pyhittäjä Serafim Sarovilainen
Julkaisija/kustantaja: Lintulan Pyhän Kolminaisuuden luostari/Maahenki
Julkaisuajankohta: 4.9.2008
ISBN 978- 952-5652-53-6
367 sivua

Kustantajan esittely kirjasta

Rakastetun venäläisen pyhän elämäkerta. Kirja rakkaudesta Jumalaan, rukouksesta, asketismista, taivaallisista ilmestyksistä, ilosta ja hengellisestä ohjauksesta.

Pyhittäjä Serafim Sarovilaisen elämäkerta on ortodoksisen elämäkertakirjallisuuden helmi. Se kertoo Jumalaa kohti kasvavan ihmisen elämäntarinan; kuvaa hänen erityistä suhdettaan Jumalansynnyttäjään Neitsyt Mariaan, hänen kilvoituksiaan ja kasvuaan hengelliseksi ohjaajavanhukseksi. Pyhittäjä Serafimin persoonallisuus valloittaa lukijansa. Hän on yhtä aikaa askeetti ja ihmeellisiä ilmestyksiä kokeva mystikko. Hän opastaa lapsenomaisen yksinkertaisesti nuoria luostarisisaria ja toisaalta siteeraa sujuvasti Raamattua ja kirkon pyhien isien askeettisia kirjoituksia. Hänen elämäkertaansa luetaan kaikkialla maailmassa ja aina se herättää lukijoissa suuren rakkauden häneen.

Nyt julkaistava elämäkerta on päivitetty uusien arkistotietojen pohjalta. Kirja sisältää kuvaosuuden pyhittäjä Serafim Sarovilaisesta ikoneiden aiheena.

Katso myös