Toiminnot

Sivujen linkittäminen

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 24. kesäkuuta 2008 kello 17.45 – tehnyt Petja (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: === Wikisivujen linkittäminen === Jos haluat viitata artikkelissa johonkin tiettyyn artikkeliin tämän wikin sisällä, kirjoita tuon artikkelin nimi tekstiin täsmälleen siinä...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Wikisivujen linkittäminen

Jos haluat viitata artikkelissa johonkin tiettyyn artikkeliin tämän wikin sisällä, kirjoita tuon artikkelin nimi tekstiin täsmälleen siinä muodossa kuin se on ja liitä sen ympärille kahdet hakasulkeet: Artikkelin otsikko. Tallennettaessa ko. artikkeli linkittyy tähän juuri tekemääsi. Jos viite ei ole täsmällinen, luo järjestelmä tyhjän linkin, joka odottaa kirjoittajaansa.

Jos viittaava sana on taivutusmuoto, voidaan taivutusosa jättää hakasulkeiden ulkopuolelle:taivutusosa.

Jos haluat tehdä linkin sanaan, joka ei alkuunkaan ole sama kuin artikkelisi otsikko, käytä seuraavaa merkintää: linkkisana eli ensin tulee sen artikkelin otsikko, johon linkin haluat luoda ja jäljempänä sitten sana, joka sijoitetaan tekstiin.


Ulkopuolisten sivujen linkittäminen

Wikin ulkopuolelle viittaavat linkit kirjoitetaan täydellä url-osoitteella yksinkertaisten hakasulkeiden sisään siten että ensin tulee url ja sitten linkkiteksti: Etelä-Savon työpajayhdistys