Toiminnot

Rukouksen valaisema tie (kirja)

Kohteesta Ortodoksi.net

Kirjan kansi
Nunna Kristoduli: Rukouksen valaisema tie
ISBN 952-482-004-8
Julkaisija/kustantaja: Lintulan Pyhän Kolminaisuuden luostari / Kirjastudio
Julkaisupäivämäärä: 2005
Sivumäärä: 144 sivua
Koko: 205 x 135 mm
Sidos: Sidottu / kovakantinen

Takakannen teksti:

"Olennainen asia sisäisen tasapainomme kannalta on, että tunnemme elämällämme olevan tarkoituksen. Ei ole niin välin, onko elämämme helppoa ja mukavaa vai täynnä vaikeuksia ja koettelemuksia - pääasia on, että koemme, että sillä on jokin tarkoitus."

Nunna Kristoduli kirjoittaa kirkkaan oivaltavasti nykyihmisen etsinnästä ja ortodoksisen perinteen siihen tarjoamista vastauksista: rukouksesta, hengellisestä ohjauksesta ja aktiivisesta antautumisesta Jumalan tahtoon. Vuosituhantinen ortodoksinen perinne antaa hänen ajatuksilleen vankan perustan, josta tämän ajan etsivä ihminen löytää yllättäviä ja raikkaita näkökulmia omaan elämäänsä.

Nunna Kristoduli (Anna-Leena Lampi) on filosofian maisteri, kirjailija ja nunna, joka asuu ja tekee työtään Heinävedellä Lintulan luostarissa. Hän on aiemmin kääntänyt muun muassa seuraavat kirjat: Filokalia (1981-1998), Jumalanäidin puutarha (1985), Jumalallisesta luonnosta osallisiksi (1990) ja Pyhän vuoren vanhus Paisioksen opetuksia (2000). Lisäksi hän on kirjoittanut lastenkirjan Pienet pyhiinvaeltajat (2003).

Sisällysluettelo

(tulee myöhemmin)