Toiminnot

Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa)
Rivi 34: Rivi 34:
  
 
== Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa ==
 
== Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa ==
* Ortodoksi.net [https://www.facebook.com/Ortodoksi.net/ Facebookissa] on toistaiseksi tuumaustauolla. Tuon sivuston lisäksi Facebookissa on reksiteröitymisen omalla nimellä vaativa ryhmäsivusto, [https://www.facebook.com/groups/358415718246628/ LIVE-striimauksille, videoille ja valokuville]. Toinen ryhmäsivusto on toistaiseksi arkistoituna pois käytöstä.  
+
* Ortodoksi.net [https://www.facebook.com/Ortodoksi.net/ Facebookissa] on toistaiseksi tuumaustauolla. Tuon sivuston lisäksi Facebookissa on reksiteröitymisen omalla nimellä vaativa ryhmäsivusto, Ortodoksi.net INFO, [https://www.facebook.com/groups/358415718246628/ LIVE-striimauksille, videoille ja valokuville sekä ylläpidon tuottamalle yleiselle infolle]. Toinen ryhmäsivusto on toistaiseksi arkistoituna pois käytöstä.  
 
* Ortodoksi.net [http://twitter.com/Ortodoksinet Twitterissä]. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
 
* Ortodoksi.net [http://twitter.com/Ortodoksinet Twitterissä]. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
 
* Ortodoksi.netin [https://www.youtube.com/channel/UCnM0JWM1aHUlPYnZcvYLxlQ YouTube-kanava]
 
* Ortodoksi.netin [https://www.youtube.com/channel/UCnM0JWM1aHUlPYnZcvYLxlQ YouTube-kanava]

Versio 11. heinäkuuta 2020 kello 11.04

13.8.2018

Käytä artikkeliden tai asian hakuun Ortodoksi.netin hakuruutua. Kirjoita ruutuun hakusana ja paina enter.

Ajankohtaista / Esittelyssä

360-panoraamakuvia

Uusia julkaisuja

Kirkkovuoden kierrossa

elokuun 13. päivä 2020

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa


Näillä sivuillamme ovat todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Resurssimme eivät riitä aina niiden havaitsemiseen ja korjaamiseen, siksi:

  • kun törmäät virheisiin, puutteisiin tai sellaiselle sivulle, jonka tiedot eivät ole ajan tasalla, ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.

Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään torstaina, elokuun 13. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 13 899 sivua, joista 5 316 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 4 610 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages