Toiminnot

Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Ortodoksi.net tiedottaa)
Rivi 4: Rivi 4:
 
<small>(Jos huomaat sivuilla vanhentunutta tai muuttunutta tietoa, kerro siitä meille sähköpostilla: '''info(at)ortodoksi.net'''</small>
 
<small>(Jos huomaat sivuilla vanhentunutta tai muuttunutta tietoa, kerro siitä meille sähköpostilla: '''info(at)ortodoksi.net'''</small>
 
== Ortodoksi.net tiedottaa ==
 
== Ortodoksi.net tiedottaa ==
 +
* Uusi ortodoksinen opetuksellinen sivusto avattu: [https://www.ortodoksisto.fi/ '''Ortodoksisto'''] - myös Ortodoksi.net on mukana mm. sisällön ja kuvien tuotannossa - (22.11.2021)
 
* [[Juhlien nuotit]] - tietoja kanttori '''Jarmo Hutun''' nuotittamista juhlien nuoteista (3.10.2021)
 
* [[Juhlien nuotit]] - tietoja kanttori '''Jarmo Hutun''' nuotittamista juhlien nuoteista (3.10.2021)
 
* Toimintamme Facebookissa keskittyy omalla oikealla nimellä rekisteröitymisen vaativalle sivulle [https://www.facebook.com/groups/358415718246628 '''Ortodoksi.net INFO''']. Tervetuoloa sinnekin mukaan!
 
* Toimintamme Facebookissa keskittyy omalla oikealla nimellä rekisteröitymisen vaativalle sivulle [https://www.facebook.com/groups/358415718246628 '''Ortodoksi.net INFO''']. Tervetuoloa sinnekin mukaan!

Versio 22. marraskuuta 2021 kello 10.47

27.1.2018

Käytä artikkeliden tai asian hakuun Ortodoksi.netin hakuruutua. Kirjoita ruutuun hakusana ja paina enter.
(Jos huomaat sivuilla vanhentunutta tai muuttunutta tietoa, kerro siitä meille sähköpostilla: info(at)ortodoksi.net

Ortodoksi.net tiedottaa

  • Uusi ortodoksinen opetuksellinen sivusto avattu: Ortodoksisto - myös Ortodoksi.net on mukana mm. sisällön ja kuvien tuotannossa - (22.11.2021)
  • Juhlien nuotit - tietoja kanttori Jarmo Hutun nuotittamista juhlien nuoteista (3.10.2021)
  • Toimintamme Facebookissa keskittyy omalla oikealla nimellä rekisteröitymisen vaativalle sivulle Ortodoksi.net INFO. Tervetuoloa sinnekin mukaan!

Ortodoksisia oppikirjoja

360-panoraamakuvia

Uusia julkaisuja

Kirkkovuoden kierrossa

Vuoden 2022 ortodoksinen kalenteri

  • Suuri paasto alkaa 28.2.2022 ja pääsiäinen on 17.4.2022.

tammikuun 27. päivä 2022

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.netin nykyinen aktiivinen Facebook-sivu on nimeltään Ortodoksi.net INFO ja sivulle pääset tuosta nimestä aukeavan linkin kautta. Vanhat Facebook-sivustot ovat toistaiseksi tuumaustauolla, eivätkä ne ole julkisessa käytössä. Tuo INFO-ryhmäsivusto Facebookissa edellyttää reksiteröitymisen omalla oikealla nimellä ja vastaamisen yhteen rekistetöitymisen yhteydessä esitettyyn helppoon kysymykseen. Ortodoksi.net INFO sivusto on tarkoitettu LIVE-striimauksille, videoille ja valokuville sekä ylläpidon tuottamalle yleiselle infolle, joista voi myös keskustella. Keskustelu on moderoitua, eikä sivustolla sallita vihapuhetta tai muutakaan kielteistä keskustelukulttuuria. Sivusto on tarkoitettu vain henkilöjäsenille ja sääntöjen vastainen toiminta aiheuttaa ryhmästä poistamisen.
  • Ortodoksi.net Twitterissä. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin Instagram löytyy osoitteesta https://www.instagram.com/ortodoksinet/
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: info ja loppuosa: ortodoksi.net Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: yllapito.ortodoksinet (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).

Näillä sivuillamme ovat todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Resurssimme eivät riitä aina niiden havaitsemiseen ja korjaamiseen, siksi:

  • kun törmäät virheisiin, puutteisiin tai sellaiselle sivulle, jonka tiedot eivät ole ajan tasalla, ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.

Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Suomen ortodoksinen kirkko ei ole vastuussa sivuilla julkaistusta materiaalista, kirkon viralliset sivut ovat osoitteessa https://www.ort.fi
Ortodoksi.net-sivustomme ei kuitenkaan toimi tietoisesti vastoin kirkkomme oppia ja opetusta, vaan haluaa välitää siitä mahdollisimman oikeaa tietoa.
Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään torstaina, tammikuun 27. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 15 278 sivua, joista 5 462 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 5 076 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages