Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

Versio hetkellä 8. kesäkuuta 2024 kello 12.29 – tehnyt Hannu (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Hiljaisuuden voima

Kalenteri 2024
19.6.2023

Ortodoksi.net tiedottaa

Ortodoksi.netin Facebook-ryhmäsivut ovat kuvien ja videoiden ja satunnaisten muiden julkaisujen alustana. Klikkaa ja vastaa kysymykseen ja liity mukaan!

Käytä artikkelien tai asian hakuun tällä sivulla olevaa Ortodoksi.netin hakuruutua. Kirjoita ruutuun hakusana ja paina enter.
(Jos huomaat sivuilla vanhentunutta tai muuttunutta tietoa, kerro siitä meille sähköpostilla: ortodoksinet.yllapito(at)gmail.com tai info(at)ortodoksi.net

Viimeisimpiä


Ortodoksisia oppikirjoja

360-panoraamakuvia


Uusia julkaisuja


Kirkkovuoden kierrossa

Vuoden 2024 ortodoksinen kalenteri
Viime vuoden 2023 ortodoksinen kalenteri

kesäkuun 19. päivä 2024

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

  • Ortodoksi.netin nykyinen Facebook-ryhmäsivu on nimeltään Ortodoksi.net INFO ja sivulle pääset tuosta nimestä aukeavan linkin kautta.

Tuo INFO-ryhmäsivusto Facebookissa edellyttää rekisteröitymisen omalla oikealla nimellä ja vastaamisen yhteen rekisteröitymisen yhteydessä esitettyyn helppoon kysymykseen.

  • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
  • Ortodoksi.netin Instagram löytyy osoitteesta https://www.instagram.com/ortodoksinet/
  • Ortodoksi.net on lopettanut toimintansa Twitterissä. Katso vanhoja twiittejä.
  • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: info ja loppuosa: ortodoksi.net Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: yllapito.ortodoksinet (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).

Näillä sivuillamme ovat todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Resurssimme eivät riitä aina niiden havaitsemiseen ja korjaamiseen, siksi:

  • kun törmäät virheisiin, puutteisiin tai sellaiselle sivulle, jonka tiedot eivät ole ajan tasalla, ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.

Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten vuodesta 2005 alkaen ylläpitämä sivusto. Suomen ortodoksinen kirkko ei ole vastuussa sivuilla julkaistusta materiaalista, kirkon viralliset sivut ovat osoitteessa https://www.ort.fi
Ortodoksi.net-sivustomme ei kuitenkaan toimi tietoisesti vastoin kirkkomme oppia ja opetusta, vaan haluaa välittää siitä mahdollisimman oikeaa tietoa.
Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään keskiviikkona, kesäkuun 19. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 16 356 sivua, joista 5 665 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 5 756 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages