Toiminnot

Etusivu

Kohteesta Ortodoksi.net

31.5.2018

Ortodoksi.net tiedottaa

Facebook-ryhmäsivut ovat kuvien ja videoiden ja satunnaisten muiden julkaisujen alustana - (11.10.2022)

Käytä artikkeliden tai asian hakuun Ortodoksi.netin hakuruutua. Kirjoita ruutuun hakusana ja paina enter.
(Jos huomaat sivuilla vanhentunutta tai muuttunutta tietoa, kerro siitä meille sähköpostilla: info(at)ortodoksi.net

Kuuntele tekstejä video- ja äänitiedostoina

Klikkaa tiedosto auki uuteen välilehteeen, niin voit kuunnella tiedoston ja halutessasi selata sivustoa samaan aikaan.

 • Nikealai-konstantinopolilainen uskontunnustus - audio tai video
 • Trosbekännelsen (på svenska) - audio
 • Kiovan Rus'in kaste - audio

Ortodoksisia oppikirjoja

360-panoraamakuvia

Arkistojen ja kirjahyllyjen kätköistä

Uusia julkaisuja

Kirkkovuoden kierrossa

Vuoden 2023 ortodoksinen kalenteri
Viime vuoden 2022 ortodoksinen kalenteri

toukokuun 31. päivä 2023

Seuraavat muistopäivät

 • Juhlien nuotit - tietoja kanttori Jarmo Hutun nuotittamista juhlien nuoteista

Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa

 • Ortodoksi.netin nykyinen Facebook-ryhmäsivu on nimeltään Ortodoksi.net INFO ja sivulle pääset tuosta nimestä aukeavan linkin kautta. Aiemmat vanhat Facebook-sivustot ovat edelleen toistaiseksi tuumaustauolla, eivätkä ne ole julkisessa käytössä. Tuo INFO-ryhmäsivusto Facebookissa edellyttää reksiteröitymisen omalla oikealla nimellä ja vastaamisen yhteen rekistetöitymisen yhteydessä esitettyyn helppoon kysymykseen. Ortodoksi.net INFO sivusto on tarkoitettu LIVE-striimauksille, videoille ja valokuville sekä ylläpidon tuottamalle yleiselle infolle, joista voi myös keskustella. Keskustelu on moderoitua, eikä sivustolla sallita vihapuhetta tai muutakaan kielteistä keskustelukulttuuria. Sivusto on tarkoitettu vain henkilöjäsenille ja sääntöjen vastainen toiminta aiheuttaa ryhmästä poistamisen.
 • Ortodoksi.net kokeili myös TikTokia. Käy katsomassa.
 • Ortodoksi.net on vähentäny toimintaansa Twitterissä. Katso vanhoja twiittejä.
 • Ortodoksi.netin YouTube-kanava
 • Ortodoksi.netin Instagram löytyy osoitteesta https://www.instagram.com/ortodoksinet/
 • Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: info ja loppuosa: ortodoksi.net Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: yllapito.ortodoksinet (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).

Näillä sivuillamme ovat todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Resurssimme eivät riitä aina niiden havaitsemiseen ja korjaamiseen, siksi:

 • kun törmäät virheisiin, puutteisiin tai sellaiselle sivulle, jonka tiedot eivät ole ajan tasalla, ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.

Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten vuodesta 2005 alkaen ylläpitämä sivusto. Suomen ortodoksinen kirkko ei ole vastuussa sivuilla julkaistusta materiaalista, kirkon viralliset sivut ovat osoitteessa https://www.ort.fi
Ortodoksi.net-sivustomme ei kuitenkaan toimi tietoisesti vastoin kirkkomme oppia ja opetusta, vaan haluaa välitää siitä mahdollisimman oikeaa tietoa.
Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään keskiviikkona, toukokuun 31. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 15 826 sivua, joista 5 578 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 5 397 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages