Toiminnot

Ero sivun ”Etusivu” versioiden välillä

Kohteesta Ortodoksi.net

(Uusia julkaisuja)
 
(618 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 
__NOTOC__  
 
__NOTOC__  
{{Malline:Etusivu}}
+
[[Kuva:uusi-logo-01d.jpg|thumb|150 px|<center>'''{{#time: j.n.}}2018'''</center>]]
 
+
Käytä artikkeliden tai asian hakuun Ortodoksi.netin [https://www.ortodoksi.net/index.php?search hakuruutua]. Kirjoita ruutuun hakusana ja paina enter.
{{Malline:PaajuttuYouTube}}
+
== Ajankohtaista / Esittelyssä ==
 +
* [[Hehkuva hiillos (lehti) - vuosikerrat ja numerot|'''Hehkuva hiillos -lehti''']] - onko sinulla lahjoitettavaksi vanhoja numeroita? - (8.7.2020)
 +
* [[Valamolainen (lehti) - vuosikerrat ja numerot|'''Valamolainen -lehti''']] - saimme lahjoituksena kaikki vuosikerrat ja numerot - (8.7.2020)
 +
* [[Ortodoksinen kulttuuri - vuosikerrat ja numerot|'''Ortodoksinen kulttuuri''']] - onko sinulla lahjoitettavaksi OK:n vanhoja numeroita? - (2.7.2020)
 +
* [[Järjestöjen yhteinen tiedote 29.5.2020|'''Parasta kirkossa -kanpanja alkaa''']] - (29.5.2020)
  
 +
== 360-panoraamakuvia ==
 +
* [[360-kuvia ortodoksisista kirkoista|'''Ns. 360-panoraamakuvia Suomen ortodoksista kirkoista''']]
 +
<!--== Arkistojen ja kirjahyllyjen kätköistä ==
 +
* [[Arsenie Boca|Vanhus '''Arsenie Bocan''']] kanoanisaatio etenee [https://www.facebook.com/Ortodoksi.net/posts/2665199723511388 Romaniassa] - (7.9.2019, nosto 31.1.2020)
 +
* Erkki Piiroinen: [[Sielunpaimenia ja kirkon miehiä (kirja)|'''Sielunpaimenia ja kirkon miehiä''']] - kirjan kirkkomme sojdan aikaisista ja sen jälkeisistä vaikuttajista . (3.11.2019)
 +
* Arkkimandriitta Panteleimon (toim.): [[Lintulan kronikka (kirja)|'''Lintulan kronikka''']] - Arkkimandriitta (nyk. metropoliitta) Panteleimonin kirja Lintulan luostarin historiasta. - (3.11.2019)
 +
-->
 +
<!--== [[:Luokka:Kirjaesittelyt|Viikon / kuukauden kirjaesittely]] ==-->
 +
== Uusia julkaisuja ==
 +
* Uusia ortodoksisuutta(kin) käsitteleviä tai sitä sivuavia kirjoja
 +
** Esa Paloniemi: [[Skeema (kirja)|'''Skeema''']] - fiktiivinen rikossomaani Uuden Petsamon luostarista Kainuussa. - (13.7.2020)
 +
** Erkki Vesterinen: [[Sillä Sinä annat toivon (kirja)|'''Sillä Sinä annat toivon''']] - runoja luonnosta, rakkaudesta luontoon ja luomakunnan kestävyydestä. - (27.5.2020) 
 +
** Elina Kahla: [[Petsamon marttyyri ja maailman pohjoisin luostari (kirja)|'''Petsamon marttyyri ja maailman pohjoisin luostari''']] - tarina Petsamon luostarin viimeisistä vaiheista - (11.5.2020)
 +
** Andrew Louth: [[Hyvyyttä ja kauneutta etsimässä (kirja)|'''Hyvyyttä ja kauneutta etsimässä''']] – Ortodoksisia ajattelijoita Filokaliasta nykypäivään - (18.4.2020)
 +
** TT Hannu Pöyhösen suomentamana: [[Pyhä Paisios Athosvuorelainen (kirja)|'''Pyhä Paisios Athosvuorelainen''']] - upea suomenkielinen pt. Paisioksen laaja elämäkerta - (4.3.2020)
 +
* Ortodoksisia lehtiä
 +
** Uusin ja samalla toiseksi viimeinen [https://jklort.fi/wp-content/uploads/2020/07/AamunKoitto4-20-WWW.pdf '''Aamun Koitto nr. 2/2020'''] on ilmestynyt teemanaan "Seurakunnan kasvot" - (28.7.2020)
 +
** [https://www.lukusali.fi/index.html?p=Ortodoksiviesti&i=bcd81086-a3f8-11ea-9a8d-00155d64030a '''Ortodoksiviesti 4/20'''] - on ilmestynyt - (8.6.2020)
 +
** '''[[IKONI & kulttuuri 1/2020]]''' - Uusi aikakauslehti on nyt esittelyssä, teemana ''Rakkaus''. - (19.04.2020)
 +
<!--== [[Kirkkomme Aamun Koitossa]] ==
 +
*
 +
* Kts. [[Kirkkomme Aamun Koitossa|artikkelien '''portaali''']]-->
 +
<!--{{Malline:PaajuttuYouTube}}-->
 
{{Malline:Kk}}
 
{{Malline:Kk}}
<!--{{Malline:Paajuttu}}-->
 
  
<!--{{Malline:Paajuttu2}}-->
+
== Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa ==
 +
* Ortodoksi.net [https://www.facebook.com/Ortodoksi.net/ Facebookissa] on toistaiseksi tuumaustauolla. Tuon sivuston lisäksi Facebookissa on reksiteröitymisen omalla nimellä vaativa ryhmäsivusto, Ortodoksi.net INFO, [https://www.facebook.com/groups/358415718246628/ LIVE-striimauksille, videoille ja valokuville sekä ylläpidon tuottamalle yleiselle infolle]. Toinen ryhmäsivusto on toistaiseksi arkistoituna pois käytöstä.
 +
* Ortodoksi.net [http://twitter.com/Ortodoksinet Twitterissä]. Seuraa twiittejä ja liity sivuston seuraajaksi.
 +
* Ortodoksi.netin [https://www.youtube.com/channel/UCnM0JWM1aHUlPYnZcvYLxlQ YouTube-kanava]
 +
* Ortodoksi.netin Instagram löytyy osoitteesta [https://www.instagram.com/ortodoksinet/ https://www.instagram.com/ortodoksinet/]
 +
* Ortodoksi.netin ylläpidolle voi lähettää sähköpostia osoitteeseen, jonka alkuosa on: '''info''' ja loppuosa: '''ortodoksi.net''' Varaosoitteena on gmail-osoite, jonka alkuosana on: '''yllapito.ortodoksinet''' (huomaa, ettei sanassa ortodoksinet ole pistettä välissä).
 +
---------
 +
Näillä sivuillamme ovat todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Resurssimme eivät riitä aina niiden havaitsemiseen ja korjaamiseen, siksi:
 +
* kun törmäät virheisiin, puutteisiin tai sellaiselle sivulle, jonka tiedot eivät ole ajan tasalla, ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.
 +
---------
 
{{Footer}}
 
{{Footer}}

Nykyinen versio 31. heinäkuuta 2020 kello 16.11

7.8.2018

Käytä artikkeliden tai asian hakuun Ortodoksi.netin hakuruutua. Kirjoita ruutuun hakusana ja paina enter.

Ajankohtaista / Esittelyssä

360-panoraamakuvia

Uusia julkaisuja

Kirkkovuoden kierrossa

elokuun 7. päivä 2020

Seuraavat muistopäivät


Ortodoksi.net sosiaalisessa mediassa


Näillä sivuillamme ovat todennäköisesti jotkut tiedot vanhentuneita tai jopa virheellisiä tai jotkut linkit eivät toimi. Resurssimme eivät riitä aina niiden havaitsemiseen ja korjaamiseen, siksi:

  • kun törmäät virheisiin, puutteisiin tai sellaiselle sivulle, jonka tiedot eivät ole ajan tasalla, ole ystävällinen ja auta meitä tekemään sivuista parempia ja kerro puutteista, virheistä, korjaus- ja lisäysehdotuksista ylläpidolle ylläolevalla sähköpostilla. Käytä viestityksessä molempia osoitteita, varsinaista ja varaosoitetta.

Ortodoksi.net on vapaaehtoisten yksityisten Suomen ortodoksisen kirkon jäsenten ylläpitämä sivusto. Yhteystiedot löytyvät sivuston esittelystä ja ylläpitäjät heidän esittelysivultaan. Tänään perjantaina, elokuun 7. päivänä Ortodoksi.net -sivustolla on 13 896 sivua, joista 5 313 on laajoja artikkeleita. Lisäksi Ortodoksi.net -sivustolla on 4 609 tiedostoa ja useita tuhansia sivuja liturgisia tekstejä. Haluatko auttaa? Nämä artikkelit meiltä puuttuvat ja nämä artikkelit ovat tynkiä.

Tekijänoikeudet - English.jpg Briefly in English - Porusski.jpg По-Русски - Påsvenska.jpg På Svenska - Other languages